Hoe vaak zijn we teleurgesteld door het consumeren van slecht geproduceerd vlees of vis?
Hoe vaak lezen we niet alarmerende berichten in de media over de voedselproduktie? Kookstudio Udo kan hier niet onbewogen onder blijven. Wij kiezen voor minder consumptie en voor een hoogwaardiger kwaliteit. En daarom is het nu zover:
aardappel-truffelsoep
nagerecht: savarin
We eten onze zelfgemaakte gerechten na de les lekker op, Koffie/thee na afloop.
€ 60,- - all-in.
Inloop 18.15, start 18.30, afloop 22.30 uur.
Reserveren? Optie plaatsen? Vragen?
Ga naar het online reserveringsformulier, stel een vraag via het contactformulier of bel Wouter Udo of Violet Roest op (070) 355 72 60.
Hoe vaak lezen we niet alarmerende berichten in de media over de voedselproduktie? Kookstudio Udo kan hier niet onbewogen onder blijven. Wij kiezen voor minder consumptie en voor een hoogwaardiger kwaliteit. En daarom is het nu zover:
De vegetarische workshop is geboren. Op maandag 18 juni a.s. wordt het volgende gekookt:
aardappel-truffelsoep
artisjokjes
panir met spinazie
worteltjes met koriander
Franse omelette met eekhoorntjesbrood
risotto met pompoen en walnoten
tomaat gevuld met limoen
We eten onze zelfgemaakte gerechten na de les lekker op, Koffie/thee na afloop.
€ 60,- - all-in.
Inloop 18.15, start 18.30, afloop 22.30 uur.
Reserveren? Optie plaatsen? Vragen?
Ga naar het online reserveringsformulier, stel een vraag via het contactformulier of bel Wouter Udo of Violet Roest op (070) 355 72 60.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten